2013. május 22-én Zagyvarékason került sor a Magyar Labdarúgó Szövetség által rendezett OTP – MOL Bozsik Intézményi Program Körzeti Gyermeklabdarúgó Torna 3.-4. fordulójára a felső tagozatosaknál. A program célja a labdarúgás népszerűsítése a fiatalok között, valamint az utánpótlás nevelés. A Vörösmarty Mihály Általános Iskolából 8 tanuló képviseltette magát a programban, ahol összesítésben (őszi fordulókat is beleszámítva) a második helyen végzett.

 

Nagy Patrik, Becskereki László, Vadkerti Sándor, Kanálos Róbert, Tóth Gábor testnevelő tanár. Elől: Molnár Gergő, Tálas Krisztián, Kanalas Renátó és Csépány Erik

 

3. forduló

III. korcsoport

Újszász – Zagyvarékas: 4 – 0

Góllövők: Tálas Krisztián 3, Vadkerti Sándor

IV. korcsoport

Újszász – Zagyvarékas: 4 – 0

Góllövők: Csépány Erik 2, Kanálos Róbert, Molnár Gergő

A negyedik fordulóra Zagyvarékas csapata átkapcsolt egy másik fokozatra, és a fáradó újszászi egységek már nem tudták megismételni a harmadik forduló kiváló eredményeit.

 

4. forduló

III. korcsoport

Újszász – Zagyvarékas: 1 – 2

Góllövő: Tálas Krisztián

IV. korcsoport

Újszász – Zagyvarékas: 3 – 5

Góllövő: Kanalas Renátó 3.

 

Tóth Gábor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.