2013. május 11. XXVI. forduló

Tiszasas – Újszász 2-1 (1-0)
Tiszasas, 100 néző. vezette: Kóródi Ferenc

Újszász: Kovács György - Ágoston Kristóf, Rézsó Tamás, Lengyel András, Tímár Martin, - Szabó Attila, Rédei Csaba (Mérész Zoltán), - Fekete Tamás, Sipos Zsolt, Juhász Márk, - Konka Csaba

Góllövő: Tímár Martin (61. perc)

A tiszasasi vendégjátékunkkal véget ért a három hete tartó szerda-szombat ritmusú mérkőzéssorozat. A hétközi csépai 90 perc valószínűleg sokat kivett a csapatból, érezhető volt a fáradtság, sokkal tompábbak voltunk. Aktívabban is kezdtek a hazaiak, lendületes játékuk többször gondot okozott számunkra. A 29. percben kerültünk hátrányba. Tímár adta meg magát könnyen Goloviccsal szemben, aki betört a tizenhatosunkra és jó tizenhárom méterről a kapunkba bombázott. Az első félidőben nem igazán volt benne a gól a játékunkban, így megmaradt az egy gólos tiszasasi vezetés. A második félidő 61. percében sikerült az egyenlítés. Sipos 20 méterről elvégzett szabadrúgása pattant ki Tóthról, a leggyorsabban észlelő és érkező Tímár pedig a kapuba passzolt. Az egyenlítő gólunk kissé megfogta a hazaiakat, volt olyan periódusa a mérkőzésnek, hogy akár a vezetést is megszerezhettük volna. Ehelyett a 74. percben mi kaptunk újabb gólt. Határ szabadrúgásból csavarta a labdát 18 méterről a kapunkba. A hátralévő időben megpróbáltunk mindent az egyenlítésért, volt két 11-es gyanús szituáció is számunkra, amely közül egyet legalább illett volna befújni, de mindkét esetben néma maradt a játékvezető sípja. A mérkőzés legvégén bebiztosíthatták volna győzelmüket a hazaiak. Szögletünk után elől maradt mindenki, és három tiszasasi játékos vihette Kovácsra a labdát. Szerencsére buta megoldást választottak, és leshelyzet alakult ki, így a játékvezető érvénytelenítette a találatot. Ezzel a vereséggel megszakadt győzelmi sorozatunk. Hétvégén utolsó hazai mérkőzésünkön Fegyvernek csapatát fogadjuk.

 

Ifi: Tiszasas – Újszász 0-9

Góllövők: Paplanos Ádám (2), Molnár András, Elek Sándor, Hájas Levente, Pető Dániel, Pető Tibor, Juhász Bence, Fodor Gergely

A bajnokságban egy ponttal utolsó helyen álló hazaiak ellen csak a gólkülönbség volt kérdéses. Ha jobban koncentrálunk, akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna a komikus jelenetekkel tarkított mérkőzésen.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.