2013. május 1. XXX. forduló

Újszász – Mezőtúr 3-1 (1-0)
Újszász, 200 néző. vezette: Bathó Vendel

Újszász: Kovács György - Ágoston Kristóf (Rézsó Tamás), Farkas Gábor, Lengyel András, Tímár Martin, - Rédei Csaba, (Földi Gergő), Szabó Attila, - Fekete Tamás, Sipos Zsolt, Juhász Márk, - Konka Csaba (Barta Ferenc)

Góllövők: Rédei Csaba (25. perc), Sipos Zsolt (57. perc), Konka Csaba (89. perc)

Újabb hétközi fordulóval folytatódtak a bajnokság küzdelmei. Ellenfelünk a kiesés ellen menekülő Mezőtúr együttese volt. A győzelmen kívül más eredmény szóba sem kerülhetett ezen a napon. A nagy meleg ellenére elég „langyosan” kezdődött a mérkőzés, túlzás lenne azt mondani, hogy egymásnak estek a csapatok. Bár magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, sokszor a kapkodás és a pontatlanság jellemezte játékunkat. A 25. percben szereztük meg a vezetést. Egy jobb oldalról elvégzett szabadrúgás szállt át a hosszúra, amit Konka fejelt vissza a kapu elé, az érkező Rédei pedig egészen közelről bólintotta a hálóba. A szünetben még vezettünk, ám nem sokáig örülhettünk, ugyanis egyenlítettek a vendégek. Az 50. percben Erdősi kézzel tette maga elé a labdát – amit a játékvezetőn kívül mindenki látott –, majd húzott el a bal oldalon, középre adását pedig Horváth passzolta a kapunkba. Szerencsére nem sokáig kellett várni újabb gólunkra. Hét perccel később Konka szögletéből Sipos volt eredményes, így újra nálunk volt az előny. 2-1-es vezetésünknél még izgulhattunk, félő volt, hogy egy kontrából gólt találnak a mezőtúriak. A 89. percben azonban sikerült pontot tenni a mérkőzés végére. Fekete középre passzolt labdáját Konka rúgta kapura, de lövése a felső lécről vágódott le. A kipattanó labdát háttal a kapunak szép mozdulattal továbbította a hálóba csatárunk. Ezzel a góllal bebiztosítottuk győzelmünket, és egy újabb fontos lépést tettünk a bennmaradás felé.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Ifi: Újszász – Mezőtúr 11-4

Góllövők: Molnár András (4), Pető Dániel (2), Farkas Antal (2), Fodor Gergely, Gulyás Zsolt, Pető Tibor.

Gólzáporos mérkőzésen önbizalom növelő győzelmet aratott ifi csapatunk. A 8-0-s félidő után kissé kiengedtünk, de így is fölényesen nyertünk.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.