A csendesebb március után áprilisra ismét akadt bőven tennivalója az együttesnek.

Az április 13-i alapítványi bálon mutattuk be ismételten Széki koreográfiánkat, melybe ezúttal is belecsempésztünk apró módosításokat. A felkérést ezúton is köszönjük! Remekül éreztük magunkat a színpadon, reméljük, hogy a nézőknek is legalább annyira tetszett kívülről a produkció. Az este folyamán pedig kis csapatunk azt is bebizonyította, hogy akár magyar retro zenére is lehet néptánclépésekkel ropni.

 

Liliomok a középiskola évfordulós ünnepségén
(Fotó: Fehér Judit)

 

20-án a Rózsa Imre Középiskola és Kollégium 50 éves jubileumi rendezvényén vettünk részt. Itt szintén széki táncokat adtunk elő, picit más felállásban, mint az előző héten. E felkérésnek is nagyon szívesen tett eleget az együttes, köszönjük!

Ezúton kérnénk, hogy aki rendelkezik a fellépésekről fényképekkel, videókkal, ossza meg velünk, küldje el az alább olvasható elérhetőségeink valamelyikére. Előre is köszönjük!

A Kisliliom hullámzó csoportlétszáma az alapítványi bál után növekedésnek indult, néhányan kedvet kaptak az ott látottaktól, hogy ők is a csoport tagjai legyenek. Ennek természetesen nagyon örülünk! Továbbra is van lehetőség csatlakozni a Kisliliomhoz (próbák hétfőnként 17:00-18:30), de akár a felnőtt együtteshez is (próbák általában vasárnaponként 17:00-20:00). Mindkét együttes a volt hosszúiskolában (a templommal szemben) tartja próbáit.

Elérhetőségeink:

E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Facebook: www.facebook.com/liliom.neptanc

 

Újszászi Liliom Néptánc Hagyományőrző Egyesület

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.